Bedrijfsuitje organiseren?

De organisatie van een uniek bedrijfsuitje begint online

Een van de hoogtepunten binnen veel ondernemingen is het jaarlijkse bedrijfsuitje voor alle personeelsleden. Voor de organisatoren ervan is het vaak flink puzzelen voor wat betreft de verschillende mogelijkheden die daarnaast ook nog eens binnen het beschikbare budget moeten passen Zeker als een bedrijf al flink wat jaren bestaat, lijkt het steeds lastiger te worden om iets origineels te kunnen bedenken voor een gezellig gezamenlijk uitstapje. Twee keer hetzelfde mee moeten maken tijdens een bedrijfsuitje wordt door oudgedienden veelal praktisch als een doodzonde beschouwd.

Gelukkig zijn er de afgelopen jaren op recreatief gebied tal van nieuwe initiatieven gelanceerd, waar je met alle personeelsleden van het bedrijf plezier aan kunt beleven. Het internet heeft er daarnaast voor gezorgd dat je al die verschillende initiatieven gemakkelijker dan ooit kunt vinden. Op die manier kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een complete thema-dag voor een bedrijfsuitje samenstellen.

Teambuilding en interactief bezig zijn, zijn tegenwoordig belangrijke ingrediënten voor menig bedrijfsuitje. Zo kun je bijvoorbeeld gezamenlijk deelnemen aan tal van verschillende workshops, zoals bierbrouwen in Nijmegen, het maken van bon-bons in Eindhoven, Amsterdam of Alkmaar of leren buikdansen in Groningen.

Je kunt er ook voor kiezen om een stad naar keuze om te laten vormen tot volledig speelterrein voor je bedrijfsuitje. In dat kader hebben diverse evenementenbureaus speciale spelarrangementen samengesteld, die veelal populaire tv-programma's als thema hebben. Denk hierbij aan The Hunt en The Phone. Desgewenst kun je in dat kader zelfs als een ware Sherlock Holmes een moord proberen op te lossen.

Organisatoren van een bedrijfsuitje, die er niet voor terugdeinzen om de dag ook een ondeugend tintje mee te geven, hebben wat dat betreft volop keus uit een breed aanbod. Zo kun je in groepsverband bh's gaan pimpen in Eindhoven, meedoen aan een workshop pokeren, proberen de Tilburgse 50 Tinten Grijs quiz met succes af te sluiten of een poging in Utrecht of Gouda doen om een naaktmodel te tekenen of te schilderen.

Uiteraard is de inwendige mens tijdens het bedrijfsuitje ook belangrijk. Je kunt voor de smakelijke afsluiter van de dag natuurlijk tafels reserveren in een willekeurig restaurant. Wil je echter iets bijzonders maken van je uitstapje, dan kies je bijvoorbeeld eerder voor een gezellige barbecue in Amsterdam, Utrecht, Zwolle of Den Bosch. In beide steden wordt het smikkelfeest namelijk gecombineerd met een unieke lokale rondvaart.

Op zoek naar een leuk Bedrijfsuitje?

Hieronder vind je de leukste activiteiten voor tijdens een Bedrijfsuitje.

Zelf een uitje toevoegen? Klik hier om uw uitje bij ons aan te melden.

The Hunt - Spannend misdaadspel!

The Hunt staat garant voor een vette dosis actie en teambuilding met het centrum van jouw stad als speelveld. Veel rennen, schieten, kogelvrije vesten, het beschermen van je partner in crime.. Het zit allemaal in The Hunt!

Vanaf €24,00

Meer info klik hier »

The Wedding Game

Een spannend bruidsspel midden het centrum van jullie stad!

Vanaf €24,00

Meer info klik hier »

Sherlock

Als een ware Sherlock Holmes combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk om de voorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen.

Vanaf €24,00

Meer info klik hier »

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Beleef een waanzinnig avontuur middenin de natuur bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo! 4 parcoursen en uitdagende hindernissen maken dit gloednieuwe klimbos een bijzondere locatie voor een leuk dagje uit. Durf jij de uitdaging aan?

Vanaf €14,00

Meer info klik hier »

Workshop fashion restyling Amsterdam

Hebben jij en je vriendinnen een klerenkast vol ongedragen of vergeten kledingstukken? Dan wordt het tijd om deze mee te nemen naar de workshop fashion restyling waar jullie in een paar uur tijd de kleding pimpen tot trendy kledingstukken die je...

Vanaf €35,00

Meer info klik hier »

Wine&Bites proeverij

Een proeverij van 6 lekkere huisgemaakte bites met 6 heerlijke bijpassende wijnen (halve glazen)

Vanaf €26,00

Meer info klik hier »

The Painting Act - Al 20 jaar een begrip!

Een teambuildingsactiviteit waarin allerlei facetten naar voren komen: creativiteit, competitie en samenwerking. In teamverband werken jullie aan een doek. Versla de andere met de mooiste combinatie van kleur en kwaliteit.

Vanaf €55,00

Meer info klik hier »

Euromast in Rotterdam

Een absolute aanrader! Behalve genieten van een schitterend uitzicht over Rotterdam, kunnen ook speciale evenementen geboekt worden. Tevens zijn er speciale activiteiten voor kinderen en speciale evenementen gedurende het het hele jaar.

Vanaf €9,50

Meer info klik hier »

Racefiets tour

Tour de Amsterdam verzorgt racefietstours in de omgeving van Amsterdam. Onder begeleiding van een gids fiets je door het unieke platte Nederlandse landschap langs windmolens, dijken en boerderijen. Inclusief racefiets en helm!

Vanaf €35,00

Meer info klik hier »

Rondvaarten door Rotterdam met Spido

Spido biedt bezoekers de mogelijkheid op een unieke wijze kennis te maken met de Rotterdamse haven. Naast dagtochten, schoolreisjes en themacruises bestaat speciaal voor vrijgezellenfeesten de mogelijkheid tot het boeken van High Heels tours.

Vanaf €18,50

Meer info klik hier »

Blokarten

Blokarten, strandzeilen, landzeilen of blokarten staat voor het racen in een driewieler met een groot zeil! U behaald snelheden tot wel 60km/h en kunt spelen met de elementen wind, aarde en af en toe een beetje water!

Vanaf €25,00

Meer info klik hier »

Party Fotoshoot (TIP)

Dé fotograaf voor vrijgezellenfeest fotoshoots in regio Rotterdam! Een professionele fotoshoot in een leuke en ontspannen sfeer in de de fotostudio. Het leukste cadeau voor de 'Bride To Be' | Superleuke foto's | Supergezellig | Betaalbaar

Vanaf €35,00

Meer info klik hier »

Lipdub maken

De Lipdub is altijd een succes voor een vrijgezellenuitje. En de TVworkshop maakt dat feestje compleet met de leukste regisseurs, props, attributen en kleding. All in. Overal in Nederland. Natuurlijk ook leuk de lipdub te laten zien op de bruiloft.

Vanaf €39,50

Meer info klik hier »

GroepsuitjesEindhoven de specialist in Eindhoven

Bent u dit jaar de aangewezen persoon om het bedrijfsuitje te organiseren? Dan bent u bij Groepsuitjes Eindhoven aan het juiste adres.

Vanaf €17,00

Meer info klik hier »

Klimmen in TopZone - Indoor klimpark Den Haag

Zijn jullie allemaal sportief ingesteld en heeft niemand last van hoogtevrees? Leg dan een van de twee spannende parcours met 14 hindernissen op een hoogte van 8 meter af tijdens het Klimmen in TopZone. Alles gebeurd onder professionele begeleiding..

Vanaf €16,00

Meer info klik hier »

Sightseeing op een segway in Rotterdam

Maak onder leiding van een ervaren gids kennis met de veelzijdige architectonische gebouwen en de veelbewogen geschiednis van Rotterdam op een segway. Tijdens de tour worden tal van bezienswaardigheden aangedaan. Verschillende routes zijn mogelijk.

Vanaf €45,00

Meer info klik hier »

Noormannenarrangement

Zin in een gezellig uitje met je vrienden, familie of collega’s? Maar wil je tevens een ervaring, die blijft hangen? Beleef dan gezamenlijk dit magische moment in het Noormannenarrangement. Ontspannende edutainment-arrangementen voor jong en oud, die

Vanaf €19,50

Meer info klik hier »

Fotopaintball Amsterdam

Tijdens fotopaintball ga je met een team door de stad van Amsterdam en probeer je je tegenstanders met foto’s te schieten (er wordt dus niet gewerkt met verfballen). Jullie moeten als team ook diverse opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden.

Vanaf €20,00

Meer info klik hier »

Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje in Eindhoven? BE events biedt ruim 50 verschillende workshops, citygames, quizzen, dinerspellen en complete arrangementen voor een origineel bedrijfsuitje in Eindhoven.

Vanaf €16,50

Meer info klik hier »

Borrelen, bikkelen en brullen in Den Haag

Dit arrangement staat garant voor urenlang vermaak en heerlijk eten. Je vrijgezellenfeestje begint met het Crazy 88 spelprogramma waarbij hilarische opdrachten uitgevoerd moeten worden.Vervolgens is er een borreluurtje met afsluitend een comedy diner

Vanaf €88,00

Meer info klik hier »

Bedrijfsuitje totempaal timmeren en zagen in Baarn.

Welke karaktertrekjes van je gezicht heb jij of heeft de jubilaris? Zaag ze uit op de figuurzaagmachientjes, timmer, vijl, schuur en lak ze stralend mooi. Je koppelt het hele team aan elkaar op de totempaal. Succes verzekerd!

Vanaf €39,00

Meer info klik hier »

Escape Spel

Zenuwslopende escape game! Te spelen in vrijwel iedere stad in Nederland. Diverse groepen mensen zijn opgesloten in kamers in de stad door een gestoorde mastermind. Lukt het jullie om de gijzelaars vrij te spelen binnen de tijd?

Vanaf €24,00

Meer info klik hier »

Fun Curling breda

Speciaal voor deze baan hebben we kleine Fun Curling "stenen" en iets kleinere bezems om zo dicht mogelijk bij het centrum te komen. In een spannende competitie spelen de teams tegen elkaar, waarbij de samenwerking tussen de curler, twee vegers en de

Vanaf €19,50

Meer info klik hier »

De Bierfiets

Oeps, dat wordt puinruimen na een uit de hand gelopen vrijgezellenavond! Wis de ergste sporen en regel de laatste dingen voor de bruiloft in deze waanzinnige en pijlsnelle game voor bachelors.

Vanaf €28,50

Meer info klik hier »

The Paint Experience - Markers & Spray

Stoere creativiteit zit in iedereen! Tijdens de workshop Markers & Spray gaat u aan de slag met fantastische producten zoals graffiti sprays, markers en verf. Deze workshop wordt in heel Nederland georganiseerd en is voor mannen en vrouwen geschikt!

Vanaf €32,50

Meer info klik hier »

BBQ Cruise Amsterdam

Twee uur durende vaartocht door het centrum van Amsterdam. BBQ Menu, Vegetarisch menu, onbeperkt fris, bier en prosecco. Regen? Geen probleem! Onze boot beschikt over een overkapping. Opstapplaats centrum Amsterdam

Vanaf €50,00

Meer info klik hier »

Stoer, hip en creatief uitje

Op zoek naar een stoer, hip en creatief kinder- of tienerfeestje? Of heb je zelf iets te vieren met vrienden of collega’s, maar wil je alles behalve een standaard uitje? Kies dan voor Kuddlezz! Succes gegarandeerd!

Vanaf €24,50

Meer info klik hier »

Wellnessfeestje

Wellnessfeestje is speciaal voor vrouwen om samen een heerlijk ontspannen middagje of avond te beleven: stoelmassage, voetmassage, healing, je eigen massageolie maken, handscrub, geleide meditatie. Gezelligheid en ontspannenheid.

Vanaf €35,00

Meer info klik hier »

Lip dub music video

Samen playbacken en acteren op een zelf uitgekozen nummer, verkleedmateriaal en attributen. Dit levert ongetwijfeld plezier en leuke filmbeelden op. Onze regisseur/cameraman geeft jullie aanwijzingen voor een leuk én professioneel eindresultaat.

Vanaf €39,95

Meer info klik hier »

Bestuur een Boeing 737!

Bij FST kunt u ervaren hoe het is om een Boeing 737 te besturen. Wij organiseren bedrijfsuitjes en teamuitjes, in het teken van teambuilding, plezier of een combinatie hiervan! Gevestigd op een unieke locatie bovenin de Oude Verkeerstoren op Schiphol

Vanaf €82,50

Meer info klik hier »

Het Kolonisten spel!

Zijn jullie ook zo dol op het spel kolonisten? Speel nu in praktisch iedere stad in Nederland en Belgie het spel: Levend kolonisten! Perfect voor tijdens een teamuitje, vrijgezellenfeest of dagje weg!

Vanaf €24,00

Meer info klik hier »

Femz Workshops

Leuke en originele workshops, games en quizzen in Tilburg

Vanaf €22,50

Meer info klik hier »

Een originele kookworkshop

Als u op zoek bent naar een geschikt uitje voor het bedrijf dan is wellicht een kookworkshop (op maat) een leuke bezigheid. KEUKENvuur organiseert al jaren leuke, inspirerende en heerlijke kookworkshops voor particulieren en bedrijven.

Vanaf €35,00

Meer info klik hier »

Sherlock Holmes in Scheveningen

Sherlock Holmes is een citygame en teambuildingsspel speciaal voor doordenkers en speurneuzen! Ergens in Scheveningen is een gruwelijke moord gepleegd.De politie zit met de handen in het haar en kan wel wat extra handen gebruiken.

Vanaf €22,50

Meer info klik hier »

Klim workshop Amsterdam

Trek je sportiefste outfit aan, neem je sportschoenen mee en ga de uitdaging aan om onder begeleiding van een ervaren instructeur te klimmen en abseilen. Er zijn verschillende mogelijkheden, waarbij je sportieve prestatie gecombineerd kan worden met

Vanaf €20,00

Meer info klik hier »

Hilton IJssculpturen

Uniek winter uitje beleven? Laat je creativiteit door je handen vloeien en geniet ondertussen van het meest inspirerende uitzicht over Amsterdam, namelijk de Skylounge van Het Hilton Double Tree Hotel.

Vanaf €20,00

Meer info klik hier »

See, Discover & Shoot!

Onder leiding van professionele fotografen leert u de leukste plekjes van een gewenste stad kennen én leert u hoe u deze plekjes het best kunt fotograferen. Dit kan zelfs met uw mobiele telefoon, het gaat er vooral om dat u LEERT ZIEN!

Vanaf €25,00

Meer info klik hier »

Pokerworkshop

Ontdek nu de leukste poker workshop van Nederland! Poker staat garant voor spanning en plezier. Omdat poker een combinatie is van psychologische, technische en kansspelelementen, leent het zich uitstekend voor een groepsactiviteit!

Vanaf €27,50

Meer info klik hier »